TIL FORSIDEN ENGLISH
Tekstildesign – Grete Gulliksen Moe

TIdligere bøker:

Ny bok!

Kult Å sy

Endelig en sybok til unge som vil lære å sette sammen stoffer og sy enkle, fine bruksting.

Boken er mest til nybegynnere, men også erfarne syere kan få ny inspirasjon– og kanskje lære seg noen nye, smarte teknikker.

Det er mønster og trinnvise forklaringer på bl.a. gulvputer og sofaputer, barnetepper, større lappetepper, vesker og bager.

Mye er sydd av nye stoffer, men også gamle skjortestoffer får nytt liv. Alle mønstre er i 100 %.

Forfatter: Grete Gulliksen Moe

Forlag: Cappelen Damm. Innb. 136 sider. Pris: kr 300,-

Bestill boken her »

Bla i boken:

 

Ny bok!

Ny bok (juni 2012):

BLÅTT – lappeteknikk og kreative små ideer

En bok for deg som liker å kle deg i blått -
innrede med blå toner,
som syr, strikker, tegner og maler med blått
som forguder blå blomster i alle nyanser,
som nyter den blå timen -
Ja for deg som simpelthen bare elsker BLÅTT!

Her får du ideer til både enkle og avanserte ting du kan lage til deg selv og huset. Du får oppskrifter på vesker, smykker, lappetepper og håndklær, både strikket og i stoff med applikasjon.

Forfattere: Grete Gulliksen Moe og Ingrid Skaansar

Forlag: Cappelen Damm. Innb. 136 sider. Pris: kr 198,-

Bestill boken her »

Bla i boken:

 

Lapper og skinn

Fargesprakende patchwork

Forlaget Cappelen Damms omtale av boken:
«Farger gjør meg glad – farger sprer glede! Jeg liker å skape tekstiler til personer jeg kjenner, til spesielle anledninger, til rom og bygg,» sier forfatter Grete Gulliksen Moe i forordet til sin nye bok.

asd

Og dette er virkelig en fargesprakende bok. Men ikke bare det – bokens kunsthåndverksmessige kvalitet er slående i harmoniske mønstre og lekende kreativitet.

Her finner du blant mye annet den vakre pastellfargede sommerduken til langbordet, tepper og puter i høstfarger, morsomme nåleputer, kule skuldervesker og bærenett, sovepose til de unge og trekantposer til lekene.

Gulliksen Moe øser ut et mylder av gode, fargesprakende ideer du selv kan bryne din egen kreativitet på.

Pris: kr 198,-

Bestill boken her »

 

Lek med lapper

Lek med lapper

Morsom og fargeglad bok som følger månedene. Hver måned presenteres et nytt mønster til å sy en månedsquilt og ideer til hva som kan være gøy å lage denne måneden.

Album og scrapbøker

Ulike prosjekter i alle vanskelighetsgrader. Noen måneder er ideen vesker, bokomslag eller småposer, mens på andre tider av året er tiden inne for å sy duker og puter.

Alt er laget i nydelige fargekombinasjoner med tydelige mønstre og forklaringer.

Pris: kr 198,-

Bestill boken her »

 

Lapper og skinn

Lapper og skinn

I denne boken presenteres et morsomt utvalg av både lappeteknikk og arbeider i skinn og ull.

Tehette

Lappeprosjektene omfatter alt fra sminkepung og vesker til små og store tepper. Stoff i grønt med rosa og fiolett som kontrastfarge er et gjennomgangstema. Fargerike hjerteblokker og runde former i fri fantasi pryder mange av arbeidene.

Skinn er et fabelaktig materiale, og du kan sy mange bruksting i lammeskinn, for eksempel myke tepper, luer, tøfler og votter. Toving er en morsom teknikk, og filt kan brukes til blandt annet skjerf, lue og veske. Fremgangsmåten forklares grundig.

Pris: kr 198,-

Bestill boken her »

 

Vinterlapper

Vinterlapper

Fargerik lappesøm, frodige strikkeideer og mye, mye mer …

Vinterlapper

Hjertevarme vintergleder

Vinterlapper og annen vintermoro inneholder alle de råd og tips du trenger for virkelig å fylle vinterhalvåret med morsomme aktiviteter og nyttige gjøremål: Her finner du fremgangsmåte på fargerik lappesøm, du får frodige strikkeideer og tips om godsaker for kropp og sjel.

La deg inspirere av vinternaturen, enten du vil lage bilder, sy lappeskjørt eller lage noe ekstra godt til deg selv eller familiens yngste. Du ser trinn for trinn hvordan du skal gå frem. Boken er rikt illustrert med figurer og foto som gjør arbeidet til en lek.

Pris: kr 198,-

Bestill boken her »

 

Sommergleder

Sommergleder

Sommerhatter

Sommerfest på skjæret med nyheklet hatt på hodet, perlesmykker du har laget selv og et fargesprakende trekk til mobiltelefonen? Her får du alle ideene du trenger til små og store sommerprosjekter. Massevis av koselige forslag i forskjellige materialer og ulike vanskelighetsgrader. Du kan lage duftende såper, presse blomster, male på glass, sy eller snekre. Plukk rekved og stein fra stranden, bind en blosmterkrans – og nyt sommeren!

Pris: kr 198,-

Bestill boken her »

 

Bøker som du får tak i i bokhandelen …

Utstillingskatalog Formgivningsaktiviteter

 

Utsolgte bøker …

Lappeteknikk fra A til Å Applikasjon og Lappeteknikk Kjøkkenboka Lappeteknikk Samlebok Levende lappetepper Runde, rare og rette former Lappetepper Lappetepper Lappetepper

 

Utenlandske bøker …

Fargerike år utgitt på finsk Fargerike år utgitt i Holland Lappglädje Lappar och skinn – Svensk Lapper og skinn – Finsk Kjøkkenboka – Svensk Levande lapptächen – Svensk Lappetepper – Svensk Lappetepper – Finsk Nya lapptäcken – Svensk Applokoiden & Ommellen – Finsk Lappeteknik – Svensk
© 2015 Charlotte.no