Tematurer

Søm og strikk på Hurtigruta
- en opplevelsesrik uke på verdens vakreste båtreise 

 

Reiseleder Grete Gulliksen Moe

 

22. - 27. april 2022

6 dager

 

Er du en av dem som nesten hele livet har hatt ønske om å oppleve norskekysten fra Kirkenes til Bergen med Hurtigruta, men aldri har hatt muligheten? I april 2022 kaster vi loss i Kirkenes med MS NORDLYS og seiler sørover på «verdens vakreste sjøreise» til Bergen med mange spennende stopp underveis!

 

Vi tar med oss sysaker og strikkepinner, stoff og garn, og lar oss inspirere av alt det vakre vi ser! Grete lager materialpakker og dere velger selv hva dere ønsker å være med på. Selv om du / dere ikke ønsker å strikke og sy, er det ikke noe problem. Bli med likevel!

Det blir arrangert utflukter som du kan melde deg på, og forskjellige foredrag ombord, så dette blir en tur der vi alle skal kose oss, nyte, senke skuldrene og oppleve kysten fra orkesterplass med eller uten synål og strikkepinner!

 

 

Vår reiseleder på turen er Grete Gulliksen Moe

Hun er utdannet formingslærer og har arbeidet i den videregående skole i nesten 20 år. Hun har skrevet 20 bøker innenfor kunst og håndverksfaget og undervist både i USA, England og her i Skandinavia. Grete er Temareiser Fredrikstads reiseleder som har spesialisert seg på turer for dere som er interessert i forskjellige typer kunsthåndverk og husflid. I hennes siste bok «Sy Gretes beste, - det er kult det!» som Cappelen Damm utgir høsten 2021, skriver hun om spennende temaer som «gamle skjorter får nytt liv», og velbrukte olabukser «får nye ben å gå på»! Hun er stadig på jakt etter INDIGO – og alle verdens vakre blåfarger; og LINFIBEREN med alle dens fantastiske egenskaper og kvaliteter, står også hennes hjerte nært. Dette skal dere få høre mere om på turen!

Her kommer mer.

 

Se Temareiser Fredrikstad AS hjemmesider klikk her:   www.temareiserfredrikstad.no